프로필

내 사진
Busan, South Korea
Salut ! Numele meu este Angie, am 25 de ani si sunt din Bucuresti. Acesta este blogul meu...Nimic interesant pana acum, insa ceea ce ma face un pic mai diferita este faptul ca am vrut sa imi implinesc un vis, acela de a trai in alta tara, o tara aleasa de mine, o tara in care sa imi fac noi prieteni, o tara despre care nu stiam foarte multe , o tara cu civilizatie si cultura total diferite de Romania. Si am ales Coreea de Sud. Pe acest blog veti descoperi tot ce este nou despre Coreea de Sud, cum este vremea in fiecare zi, locurile pe care le-am vizitat, idei despre mancare, idei despre oameni si conceptiile lor si multe alte detalii pe care le poti afla daca iti place aceasta tara si daca doresti sa o vizitezi vreodata (si din moment ce ai ajuns sa imi citesti blogul, atunci inseamna ca ai o curiozitate despre Coreea si o idee unde se afla aceasta tara pe harta lumii :). Sper sa fiu de folos cu toate informatiile oferite si astept orice intrebare legata de mine, de viata mea aici si despre aceasta tara incredibil de interesanta. Cu drag, Angie

블로그 보관함

2014년 6월 20일 금요일

Gramatica limbii coreene

Limba coreeana nu mai este o noutate printre pasionaţii acestei ţări şi iubitorii de drame coreene. Cam toată lumea care urmareşte sau a urmărit până acum o dramă coreeană, este capabil să spună "bună ziua" sau câteva fraze scurte în limba coreeană. Chiar şi a mea mamă ştie denumirea unor legume sau forme de salut.
Eu însă m-am gandit să postez nişte lecţii de gramatică pentru începători în ideea că poate există persoane mai ambiţioase care şi-au propus să înveţe limba, pentru a o folosi (sau nu), sau pentru cunoştintele generale.
Lecţiile mele vor fi împărţite în 2 categorii : o parte de gramatică şi o parte de vocabular.
Aceste lecţii vă vor ajuta să înţelegeţi mai bine limba coreeană şi să fiţi capabili să scrieţi sau să spuneţi fraze mai lungi.
Aceste lecţii postate sunt lecţii pe care eu le învăţ la institut în Coreea.
Dacă aveţi întrebări vă rog să le scrieţi la secţiunea de comentarii .

Vă pup!

댓글 없음:

댓글 쓰기